Over LW Collection B.V.

LW Collection is een professionele groothandel in woonaccessoires. Wij hebben een groot aanbod wandklokken, kamerschermen, kant en klare gordijnen en bureaustoelen tegen scherpe inkooptarieven. Als enige in de Benelux biedt LW Collection een uitgebreide collectie moderne wandklokken en kamerschermen aan.

Groothandel wandklokken / Wholesale wall clocks

Al geruime tijd levert LW Collection een diverse en unieke collectie wandklokken aan webshops en winkels tegen scherpe tarieven. De wandklokken zijn in vele soorten, kleuren en maten verkrijgbaar. Klokken groothandel nodig? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!  

Groothandel Kamerschermen / Wholesale room dividers paravent

Kamerschermen hebben meerdere benamingen, in het Engels staan de schermen bekend als room dividers. In ons land worden kamerschermen ook wel paravent of scheidingswand genoemd. Kamerschermen zijn handige ruimteverdelers en worden veelal gebruikt om een ruimte te verdelen. Zo hoef je niet een wand te plaatsen om een extra ruimte te creëren in de kamer.

Groothandel kamerschermen nodig? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en wholesale prijzen.

Groothandel gordijnen / Wholesale curtains

Gordijnen zijn vaak erg prijzig omdat je woning bestaat uit meerdere ramen. De meeste ramen hebben standaard maten waardoor wij deze standaard maten hebben aangehouden en hierdoor kant en klare gordijnen kunnen leveren tegen scherpe tarieven. Ons assortiment kant en klare gordijnen bestaat uit maar liefst 10 kleuren waarbij iedere kleur verkrijgbaar is in 6 verschillende standaard maten die in de meeste huishoudens passen. Groothandel gordijnen tegen scherpe tarieven, dat is waar LW Collection voor staat.

Groothandel Bureaustoelen / Groothandel gamestoelen

Gamestoelen van LW Collection bestaan uit verschillende kleuren en soorten. Zo kun je kiezen tussen een gamestoel met voetsteun, of gamestoel zonder voetensteun. Naast gamestoelen biedt LW Collection ook bureaustoelen aan. Bureaustoelen van LW Collection zijn van hoge kwaliteit en simpel in elkaar te zetten. Groothandel bureaustoelen, of een groothandel in gamestoelen nodig? Vraag naar de mogelijkheden.

Dropshipping service

Indien je dealer aanvraag is goedgekeurd, bieden we de mogelijkheid om ook gebruik te maken van onze dropshipping service. Dit houdt in dat je geen voorraden hoeft aan te houden. Zodra jij een bestelling hebt van een klant, dan kun je de bestelling invoeren in onze dealerportal. Wij zorgen er vervolgens voor dat de bestelling wordt verzonden naar jouw klant. 

Will jij dus gordijnen dropshippen? Of wil je wandklokken dropshippen? Gamestoelen dropshipppen? Bureaustoelen dropshippen? Kamerschermen dropshippen, tegen een scherp tarief zorgen wij ervoor dat de producten worden geleverd aan jou klanten. 

Doordat wij grote voorraden aanhouden, kunnen wij in bijna alle gevallen direct leveren. Zodra jij een order hebt ingeschoten leveren wij het product binnen 1-2 dagen.